1. Jij bent geliefd

In het nieuwe testament staat ongeveer 200x “In christus ben je…”. Het in Christus zijn is de basis voor onze wandel met God. We zijn niet meer los te verkrijgen. Als God de Vader ons ziet, ziet Hij ook altijd Jezus Christus.

We starten deze cursus met 5 topics over identiteit. De absolute basis voor het leven met God en dus ook je gebedsleven. Bidden is praten met God. En tijd nemen zodat God tegen jou kan praten. Maar we moeten als eerste weten dat God het heerlijk vind om jou stem te horen! Hij is geïnteresseerd in jouw gebeden, omdat Hij geïnteresseerd is in jou. Geloof je dat? Als je dat lastig vind om te geloven dan is het goed om hier mee aan de slag te gaan. Het zal anders altijd een obstakel blijven voor je gebedsleven. Als je weet dat Hij graag je stem hoort, zal je ook graag naar Hem toegaan. Als jij het ook heerlijk vind om Zijn stem te horen, dan is er een geweldige match! Weet gewoon: wat voor jou belangrijk is, is belangrijk voor Hem. Je hoeft niet te zeuren om Zijn aandacht te krijgen… In de cursus gaan we hier dieper op in.

MEER WETEN?? 

Doe de cursus. Nodig ons uit. We kunnen samen een plan maken. Willen jullie 15 avonden? 10 avonden? Of misschien 5 avonden?

Mail ons op info@jhop.eu

Comments

comments

Verder Bericht

Vorige Bericht