2. Jij bent erfgenaam

I’m no longer a slave! I’am a child of God. In Galaten gaat deze tekst verder met te zeggen ‘… en als Zijn kinderen bent u erfgenamen, door de wil van God.” Gal. 4:7. Wist je dat je een erfgenaam van God bent? Wist je ook dat je, zolang je daar niets mee doet, hetzelfde bent als een slaaf? Net daarvoor in Galaten staat namelijk:

“Zolang een erfgenaam onmondig is, verschilt hij in niets van een slaaf, ook al is hij reeds de eigenaar van de hele erfenis.” Gal. 4:1.

Iedereen moet af van die onmondigheid toch?! Daarom moeten we weten wat een erfgenaam is! Wat is die nalatenschap, wat is dat erfdeel, wat is die erfenis of legaat? Onmondig is in dit kader ook een mooi woord. In gebed gebruiken we onze mond. Weet je nog? God hoort graag onze stem. Laten we onze monden open doen en vragen en verwachten wat God geeft wat bij de erfenis hoort. In de cursus gaan we hier dieper op in.

MEER WETEN?? 

Doe de cursus. Nodig ons uit. We kunnen samen een plan maken. Willen jullie 15 avonden? 10 avonden? Of misschien 5 avonden?

Mail ons op info@jhop.eu

Comments

comments

Verder Bericht

Vorige Bericht