10 dagen bidden en vasten als start van 2021

Wie doet er mee? Volgende week vrijdag 1 januari 2021 willen we starten we met een 10-daagse bidden en vasten. Tien dagen apart zetten om met onze Vader God te zijn. Om Hem te horen spreken over het nieuwe jaar wat voor ons ligt. Elke avond komen we hier in Den Haag bij JHOP, met een klein groepje, bij elkaar. De afgelopen maanden hebben we gezien hoe enorm waardevol het is om in kleine groepen te blijven bidden. Ook jij kan hier regelmatig bij aanhaken. Daarnaast willen we je vooral uitdagen om in deze periode met een groepje van twee of drie bij jou thuis te gaan bidden. Via livestream (bij JHOP) hebben we dan steeds een gezamenlijke start. We zingen wat samen en bemoedigen elkaar. De rest van de tijd kan je zelf thuis invullen. Misschien kan je al wat mensen om je heen vragen.

We proberen elke dag wat inspiratie en focus te sturen. En het verlangen is om via korte video’s bemoedigingen te sturen en af en toe ook wat onderwijs over bidden en vasten. 

Doe jij mee? De volle tien dagen? Of een paar dagen? Om het jaar heel bewust met God te starten. En daarmee de toon te zetten voor de rest van het jaar. 

Meld je aan via onderstaande link: (met name via whatsapp zullen we na het aanmelden gaan communiceren)

https://jhop.eu/aanmelden-bidden-en-vasten-2021/

Groetjes,

Johan en Hannah den Hartogh