Aanrader: A Rocha Den Haag    

ArtikelenAanrader: A Rocha Den Haag    

Aanrader: A Rocha Den Haag    

JHOP-DenHaag-Aanrader-A-RochaDe afgelopen maanden ben ik betrokken geraakt bij A Rocha Den Haag, een nieuwe lokale werkgroep die deel is van een landelijk en internationaal A Rocha netwerk. A Rocha staat voor een internationale beweging van christenen die enthousiast zijn over Gods schepping, en zich graag willen inzetten voor haar behoud. Ik wil dit graag onder jullie aandacht brengen, omdat ik het jullie van harte kan aanraden om hier meer betrokken bij te raken!

De werkgroep organiseert meerdere activiteiten per jaar, en de eerstvolgende activiteit is een Bring&Share op 24 November. Via deze link vindt je alvast een algemene uitleg over A Rocha Den Haag. Mocht je nou meer willen weten, je willen opgeven voor de volgende activiteit of de nieuwsbrief, stuur dan een mailtje naar denhaag@arocha.org.

We horen graag je reactie!

comments

Over ons

JHOP is een interkerkelijke groep mensen die verlangt naar dag en nacht aanbidding en voorbede voor en vanuit Den Haag. Aanbidding: Omdat God het waard is om te aanbidden. Voorbede: om dat onze stad het nodig heeft. Lees meer

Colofon

Korte Vleerstraat 230, Den Haag

info@jhop.eu | 070-7852711

Steun JHOP

Doe mee