Dag Dag Brouwersgracht – Aanbiddingsavond

Maandag is alweer de laatste avond op onze vertrouwde Brouwersgracht. 1 mei krijgen we de sleutels van onze eerste eigen ruimte in het centrum van de stad. Na zeven jaar is dit verlangen werkelijkheid geworden en gaan we naar een nieuwe locatie, met een nieuw team en veel nieuwe mensen die aanhaken.
Toch kan een moment als dit niet onopgemerkt voorbij gaan, en houden wij als JHOP wel van een feestje. Daarom ben je van harte uitgenodigd om dit met ons mee te vieren, als laatste avond op de Brouwersgracht. Hoog tijd weer om jullie daarbij uit te nodigen, want wat is er nu mooier dan feest vieren met God, elkaar en heerlijke koffie met gebak?

Welkom vanaf 19:30 voor koffie, gebak en mooie gesprekken veel gezellige mensen. 20:00 gaan we beginnen met aanbidding en gebed, waarbij we eerst kort een boodschap delen met de focus voor de avond. 21:30 ronden we ongeveer af en ben je van harte welkom om nog lekker na te praten, met elkaar te bidden en rustig na te genieten.

Vanaf nu zijn de avonden met vertaling voor zowel het spreken als op de beamer, dus dat maakt het extra toegankelijk voor iedereen.

Vier het mee, beleef het mee, tot maandag!

Kijk op: https://www.facebook.com/events/1635797026489627/