Dag van Gebed

Een nieuwe frisse beweging van Gods Geest die leidt tot de oogst. Op dinsdag 18 december 2018 willen we een dag van gebed organiseren. We voelen ons als JHOP enorm verbonden met de opwekkingsgeschiedenis. Als God Zijn geest uitstort is dat indrukwekkend om te zien. In de jaren ‘90 was er een grote opwekking in Toronto, Canada (Toronto Blessing*). Deze opwekking heeft ook weer impact gehad op veel andere opwekkingen in die tijd zoals in Pensecola Brownsville, Sunderland etc. 

Waarom deze dag van gebed? Op basis van allerlei profetieën (we kunnen het naar je toe sturen) roepen John Arnout (voorganger tijdens de opwekking in Toronto in de jaren ‘90) en Dan Slade op om een ​​DAG VAN GEBED te houden op dinsdag 18december, van 16.30 tot 22:00uur(Nederlandse tijd, bij hen 6 uur vroeger). Ze zullen zelf in Toronto bij elkaar komen en het live streamen. 

We willen graag verbonden zijn met deze beweging van God. En daarom zullen we in samenwerking met Partners in Harvest en het Vaderhuis dinsdag de deuren bij JHOP open zetten. We zetten de live stream aan en bidden mee! 

Welkom!
Locatie: JHOP, Korte Vleerstraat 230, Den Haag
Tijd: 16:30-22:00 uur

* De Toronto Blessing is een opwekkingsbeweging die aan het begin van de jaren90 begon in de Vineyard Airport Church in Toronto, Canada. De leider van de Vineyardbewegingwas John Wimber. De voorganger van de Vineyard Airport Church was John Arnott.
In de beweging wordt de nadruk gelegd op de uitstorting van de Heilige Geestmaar vooral op de ‘openbaring van het Vaderhart van God’.