De film The Shack in Nederland

ArtikelenDe film The Shack in Nederland

De film The Shack in Nederland

The Shack (De Uitnodiging) is een uniek boek wat mij betreft. Ik zou dan ook graag de film bezoeken binnenkort. Het prikkelt me. Zoals de hoofdpersoon Mackenzie optrekt met de Vader, Zoon en de Heilige Geest, zo wil ik ook graag met God wandelen. Ik wil groeien in het besef dat de drie-enige God altijd om me heen is. Ik noem dat tegenwoordig ‘het optrekken met de Fellowschip’ (het Gezelschap). We zijn zo gewend om alles zelf te doen. Het kost in het begin best moeite om Hem overal in te betrekken. Maar ik heb gedurende een dag steeds vaker opmerkingen zoals hieronder:

  • Ik vind dit echte lekkere koffie Heer.
  • Hoe zou U reageren, dit raakt me.
  • Dit vind ik echt niet leuk, mag ik even bij U uithuilen?
  • Wat een toffe collega’s he Vader? Zegenen ze Heer.
  • Wilt U me nog ergens voor gebruiken? Ik ben beschikbaar hoor.
  • Waar geniet U van op dit moment?
  • Heilige Geest ik houd van U!
  • Voelt u zich thuis?
  • Wilt U wat tegen mij zeggen?
  • Wilt U wat zeggen tegen iemand anders in deze ruimte? Moet ik wat doorgeven?

Ik daag je uit om intenser met De Fellowship op te trekken.

We horen graag je reactie!

comments

Over ons

JHOP is een interkerkelijke groep mensen die verlangt naar dag en nacht aanbidding en voorbede voor en vanuit Den Haag. Aanbidding: Omdat God het waard is om te aanbidden. Voorbede: om dat onze stad het nodig heeft. Lees meer

Nieuw op de website

Colofon

Korte Vleerstraat 230, Den Haag

info@jhop.eu | 070-7852711

Steun JHOP

Doe mee