De film The Shack in Nederland

The Shack (De Uitnodiging) is een uniek boek wat mij betreft. Ik zou dan ook graag de film bezoeken binnenkort. Het prikkelt me. Zoals de hoofdpersoon Mackenzie optrekt met de Vader, Zoon en de Heilige Geest, zo wil ik ook graag met God wandelen. Ik wil groeien in het besef dat de drie-enige God altijd om me heen is. Ik noem dat tegenwoordig ‘het optrekken met de Fellowschip’ (het Gezelschap). We zijn zo gewend om alles zelf te doen. Het kost in het begin best moeite om Hem overal in te betrekken. Maar ik heb gedurende een dag steeds vaker opmerkingen zoals hieronder:

  • Ik vind dit echte lekkere koffie Heer.
  • Hoe zou U reageren, dit raakt me.
  • Dit vind ik echt niet leuk, mag ik even bij U uithuilen?
  • Wat een toffe collega’s he Vader? Zegenen ze Heer.
  • Wilt U me nog ergens voor gebruiken? Ik ben beschikbaar hoor.
  • Waar geniet U van op dit moment?
  • Heilige Geest ik houd van U!
  • Voelt u zich thuis?
  • Wilt U wat tegen mij zeggen?
  • Wilt U wat zeggen tegen iemand anders in deze ruimte? Moet ik wat doorgeven?

Ik daag je uit om intenser met De Fellowship op te trekken.