Avond met Ken Gott

Justice House of Prayer

Avond met Ken Gott

We willen je uitnodigen om zaterdagavond 21 september naar JHOP te komen (voor max 50 mensen). Als je van aanbidding en inspirerende verhalen houdt, welkom! Er is ook de mogelijkheid om voor je te laten bidden. Altijd mooi om te zien hoe God door gebed en profetie heen mensen wil bemoedigen.

En deze avond zal Ken Gott bij ons zijn om te inspireren. Deze man heeft echt veel te vertellen. Ken en zijn vrouw Lois Gott zijn apostolisch leiders van Bethshan church in Newcastle en Sunderland (UK).

Tevens zijn zij de leiders van House of Prayer Europe. In de jaren negentig was er een opwekking in Sunderland. Dat vuur van de Heilige Geest brand daar nogsteeds. En Ken wil graag delen van dat vuur van de Heilige Geest. Hij reist de hele wereld om dat te doen. Het is zijn verlangen dat Europa verandert door Jezus Christus, gebed is hierbij een belangrijke sleutel. Ken werkt ook nog voor Transform our World (Ed Silvoso). Hij kan veel verhalen vertellen over hoe God wereldwijd complete dorpen en steden aan het transformeren is.

  • Datum: Zaterdag 21 september 2019
  • Tijd: 19:30-22:00 uur
  • Locatie: Korte Vleerstraat 230, Den Haag

Graag even aanmelden: (Max 50 mensen)

https://www.facebook.com/events/2366539240265747

We horen graag je reactie!

comments