Bedankt!

We zijn God dankbaar voor jou. Bedankt voor het samen bouwen aan Gods koninkrijk in Den Haag en in Nederland. Het was een uniek jaar. De pandemie heeft veel aanpassingsvermogen van ons allemaal gevraagd. We zijn heel ondanks alles dankbaar dat de wekelijkse 30 uur van aanbidding en gebed door kon gaan in kleine groepen. Ons moto was dat we juist in deze tijd vooral moeten blijven bidden en aanbidden. Om op die manier het vuur in ons hart heet te houden! (1 Thess. 5) En om in nauwe verbondenheid met God te blijven leven!!

2021 starten met Bidden en vasten

Doe jij mee?? Volgende week vrijdag 1 januari 2021 willen we starten we met een 10-daagse bidden en vasten. Tien dagen apart zetten om met onze Vader God te zijn. Om Hem te horen spreken over het nieuwe jaar wat voor ons ligt. Elke avond komen we hier in Den Haag bij JHOP, met een klein groepje, bij elkaar. De afgelopen maanden hebben we gezien hoe enorm waardevol het is om in kleine groepen te blijven bidden. Ook jij kan hier regelmatig bij aanhaken. Daarnaast willen we je vooral uitdagen om in deze periode met een groepje van twee of drie bij jou thuis te gaan bidden. Via livestream (bij JHOP) hebben we dan steeds een gezamenlijke start. We zingen wat samen en bemoedigen elkaar. De rest van de tijd kan je zelf thuis invullen. Misschien kan je al wat mensen om je heen vragen.

We proberen elke dag wat inspiratie en focus te sturen. En het verlangen is om via korte video’s bemoedigingen te sturen en af en toe ook wat onderwijs over bidden en vasten.

Doe jij mee? De volle tien dagen? Of een paar dagen? Om het jaar heel bewust met God te starten. En daarmee de toon te zetten voor de rest van het jaar.

Meld je aan via onderstaande link: (met name via whatsapp zullen we na het aanmelden gaan communiceren)

https://jhop.eu/aanmelden-bidden-en-vasten-2021/

Om terug te kijken
Dit nummer ‘Alpha and Omega’ (het begin en het einde) werd afgelopen maandag opgenomen bij JHOP. Een mooie samenvatting waar het leven omdraait. We raden je aan om het even terug te bekijken. En God te danken voor het afgelopen jaar.

https://youtu.be/wmS66dGAsvQ

Stichting Forerunner
IBAN: NL60 INGB 00053 58287
O.V.V. Projectnummer: FR109
Project: JHOP Den Haag

We wensen jullie een goede jaarwisseling
en een gezegend 2021

Johan, Hannah, Jozua, Eljah, Sarah en Jefta den Hartogh


Klik hier om te reageren op deze update!

Waar wij voor gaan 
Een plek van gebed, aanbidding en training in het centrum van Den Haag. Waar gelovigen over kerkmuren elkaar ontmoeten. Om samen te groeien in intimiteit met God, bewust worden van onze identiteit in Christus en een levensstijl ontwikkelen om in de autoriteit die God heeft gegeven te wandelen. Doel is opwekking en transformatie van heel veel mensenlevens. Deze missie geven we vorm door het in de eerste plaats zelf uit te leven, momenten van aanbidding en gebed te faciliteren in het gebedshuis (door veel verschillende kerken en groepen), trainingen te geven en individuele coaching.