Nieuwsbrief Februari

Gebed en voorbede

Op 28 januari jl. was de eerste avond over dit thema en het is nog steeds mogelijk om naar de avonden te komen (ook zonder registratie). Er zijn nog voldoende vrije plekken.

Dit zijn de data: Za. 4 februari, Za. 11 februari, Za.18 februari, Za. 25 februari, Za. 4 maart.

De eerste avond is als een bijzondere avond ervaren en we kijken we uit naar het vervolg. Van harte welkom! Inloop en koffie vanaf 19.30u!


Worship Night 18/03/23

Aan het begin van 2022 zijn we in contact gekomen met Empowered21. Een wereldwijde beweging die gedragen wordt door heel veel verschillende kerken. Met de visie: Dat ieder mens voor 2033, een levens veranderde ontmoeting heeft gehad met de Here Jezus. Wij willen hier in Den Haag ook vorm aangeven.

Hoe kunnen ook wij in Den Haag, in deze tijd de grote opdracht van Jezus vormgeven? Ik verwacht dat de kerk van Den Haag weer z’n focus scherp zal krijgen. En met name op het missionair zijn. We hebben een gezamenlijke opdracht.

Daarom willen we een volgende stap zetten door regelmatig aanbiddingsavonden te organiseren. Een avond om Jezus Christus te aanbidden.

Nodig je kerk of groep uit! Dit is een grote kans voor ons, in onze stad, Om samen God te aanbidden, in eenheid op te trekken en om met het evangelie te verspreiden als nooit te voren.

De tweede aanbiddingsavond is:

Zaterdag 18 maart 2023
Diamanthorst 187, 2592 GD, Den Haag


VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR EMPOWERED21

Voor het grote historische mission evenement Amsterdam 2023 in de RAI (21-23 Juni) en in het Olympisch Stadion (24 Juni) zijn we op zoek naar vrijwilligers.

Als vrijwilliger ben je deel van een ongekende historische conferentie en/of het stadion evenement. Deze events gaan grote impact hebben op Nederland en op de wereld.

Bekijk hier de promovideo: https://vimeo.com/767376446

In de RAI Amsterdam komen van 21-23 juni ruim 7500 leiders uit 200 landen bij elkaar om met elkaar te bidden en strategisch na te denken over hoe de komende 10 jaar ieder persoon op deze aarde bereikt kan worden met het evangelie van Jezus Christus door de kracht van de Heilige Geest.

Op Zaterdag 24 Juni verhuizen we naar het Olympisch Stadion, waar we samen met 22.500 christenen het startschot geven van 10 jaar ongekende evangelisatie. In de avond is er een speciaal avondprogramma waar ook niet christenen bij worden uitgenodigd en zal er een duidelijke evangelisatie boodschap gepredikt worden.

In zowel de RAI als in het Olympisch Stadion zijn er inspirerende nationale en internationale sprekers en worship bands aanwezig.

We zijn enorm dankbaar dat we als Nederlanders dit evenement in RAI en het Olympisch Stadion in Amsterdam mogen organiseren en hosten.

Om dit allemaal in goede banen te leiden zijn we op zoek naar vrijwilligers die zich een dag of liefst meerdere dagen willen inzetten en mee willen bouwen om deze dagen mogelijk te maken.

Ben jij enthousiast over de visie om iedereen te bereiken met het evangelie van Jezus en ben jij een dag of aantal dagen beschikbaar om mee te werken? Meld je dan vandaag nog aan!

Hoe meld ik me aan als vrijwilliger voor Amsterdam 2023 van 21-24 Juni 2023?

Er zijn 3 manieren om je aan te melden:

  • Klik op deze link https://register.amsterdam2023.com/volunteers
  • Scan de QR code
  • Stuur een email naar volunteers@empowered21.com als je vragen hebt of met een grotere groep wilt komen meewerken.

Let op! 
Maandag 20 Februari houden we een vrijwilligersavond en krijg je ook meer informatie over het evenement Amsterdam 2023 EveryOne.

Ruben Flach (Opwekking), Caleb Wehrli (Empowered21), Mattheus van der Steen (Harvest Fields International/Empowered21 Nederland), John Grandia (Amsterdam2023 producer) en Hasan Colak (Amsterdam2023 vrijwilligers coördinator) zullen deze avond meer informatie geven en vragen beantwoorden.

We vragen jou om je voor deze avond aan te melden! Dus ook als je bent aangemeld als vrijwilliger voor Amsterdam 2023 vragen we je om als je naar de vrijwilligersavond komt jezelf hiervoor te registeren. Dit kan door onderstaande link!
Deze avond is voor vrijwilligers die zich reeds hebben aangemeld voor Amsterdam 2023 en ook voor degene die geïnteresseerd zijn om vrijwilliger te worden!

Meld je hier aan voor de vrijwilligersavond Maandag 20 Februari 2023

Maandag 20 Februari 2023
Tijd: 19.30-20.45 uur
Locatie: LEG, Aalsmeer
Kruisweg, Aalsmeerderbrug

We hopen je snel te ontmoeten!

Zegen en hartelijke groeten,

Namens het Empowered21 team,

Mattheus van der Steen, John Grandia en Hasan Colak


Gods zegen! 

Michel de Kruyff (PR Team JHOP)