JHOP Nieuwsbrief april 2021

Fijne vakantie toegewenst!

Hebben we ernaar uitgekeken? Ja, de meesten wel. Nederland of Frankrijk, België, Spanje waar gaan we naartoe? Dat was dit jaar nog niet zo makkelijk en het is echt verdiepen waar je nu wel of niet naar toe kan gaan, tenzij je in ons mooie Nederland blijft.

Even tot rust komen
De vakantie: het vliegt zo weer voorbij. Hoe ga jij echt tot rust komen in je vakantie? En hoe ga jij ervan genieten? Maak eens een lijstje met dingen waar je echt naar uitkijkt en van gaat genieten en een lijstje met dingenwaar je van gaat uitrusten. Misschien is dit wel hetzelfde lijstje. Zo haal je nog meer uit je vakantie: rust en genot, precies datgene wat God ook jou gunt!

Team JHOP wenst jullie een hele fijne vakantie!

Terugblik bijeenkomst Malieveld (Presence)

Vrijdag 9 juli 2021 was het zover! Wat een feest om erbij te mogen zijn en wat gaaf dat zoveel mensen naar het malieveld waren gekomen om samen Zijn naam te verhogen. Het was een vol programma en heel veel mooie liederen zijn gezonden zoals “Geen andere naam” en “Vul dit land met Uw glorie”. Met 40 vocals klinkt dat zo mooi.

Zo wordt er deze avond ook gebeden voor de Kerk en de samenleving. Prachtig om te zien hoe we als broeders en zusters zo juist op deze plek mogen zingen en bidden en onder de indruk mogen zijn van de liederen, getuigenissen, de muziek, de (onderlinge) gesprekken en alles wat ons hart mocht verwarmen deze avond.

Mooi dat er politici waren die baden en dat er o.a. voor de politiek gebeden werd. Don Ceder​, Eppo Bruins (beiden ChristenUnie) en Derk Boswijk (CDA) waren aanwezig en sprake een gebed uit. Zo ook onze “eigen” Johan (den Hartogh) mocht op het podium komen om te bidden voor de Tweede Kamer en Wim (Hoddenbagh) haalde ook aan dat JHOP wekelijks bidt (ter plekke) voor de Tweede Kamer. Wil je het gebed van Johan nog een keer zien dan kan dat hier.

Het bekende lied Kadosh wordt gezongen gevolgd door een Gebed voor Israël. Er werd o.a. in het Arabisch gebeden voor Israël. Indrukwekkend! Wat een fijne avond en wat een eenheid en betrokkenheid op zo’n mooie locatie vlakbij de Tweede Kamer.

Dank Gea en Wim Hoddenbagh voor jullie eindeloze inzet, dat dit concept grens overstijgend mag zijn! De wereld heeft dit hard nodig!

De Tweede Kamer verhuist

Alvast voor in je agenda. Op 23 augustus starten alle medewerkers van de Tweede Kamer in het nieuwe tijdelijke gebouw (voor 5 jaar). In de week daarvoor willen we elke dag om dit gebouw heen gaan lopen om te bidden. Het is van maandag 16 t/m zondag 22 augustus. Bekijk nu alvast de informatie die op onze website staat via deze link.

Opvangplekken bij JHOP voor jong volwassenen

Dag iedereen! Vanaf 1 juni wordt er in het pand, waar JHOP zit, hard gewerkt om opvang plekken te realiseren voor 21 jong volwassen meiden. Opvang wordt geboden door Leger des Heils en Stichting 488. Heb je tijd, zin en interesse om mee te bouwen? Door mee te klussen?

Als je zin wil kan je contact opnemen met Rieke den Boer: 0628643115

Dank voor jullie betrokkenheid! We kijken met een zeer positief en gezegend gevoel terug op de eerste helft van 2021!