Klik hieronder op een team om te zien wie deel uitmaken van dit team. Het doel van deze pagina is om iedereen te eren die JHOP mogelijk maakt. En om de veelkleurigheid van het lichaam van Jezus Christus te laten zien!! Eenheid kan echt!

 • Arjen Veerman

  Aanbiddingsleider

 • Clemens Gebraad

  Gebedsleider, Bestuur (Penningmeester)

 • Corry Verhagen

  Bidder en aanbidder

 • Gabrielle Bakker

  Aanbiddingsleider, Mediateamleider

 • Henk Ligtvoet

  Bidder en aanbidder

 • Johan den Hartogh

  Aanbiddingsleider, Oprichter & Bestuur (voorzitter)

 • Johannes Deelstra

  Gebedsleider

 • Koos van Gaalen

  Aanbiddingsleider, Organisatieteam & Bestuur (Secretaris)

 • Luc Overdulve

  Bidder een aanbidder

 • Mark Dollekamp

  Aanbiddingsleider

 • Michel de Kruijff

  Aanbidder, Fondswerver, PR-team

 • Sifra Veerman

  Aanbiddingsleider

 • Tineke van Gaalen

  Aanbiddingsleider

 • Vanda Santos

  Gebedsleider, Planningsteam

 • Verónica Dollekamp

  Teamleider planningsteam

Arjen Veerman

Aanbiddingsleider

Clemens Gebraad

Gebedsleider, Bestuur (Penningmeester)

Ik leid een gebedsgroep en ben tevens betrokken bij vele gebedsmomenten door de hele week heen. Daarnaast ben ik ook de penningmeester. Mijn hart is om gepassioneerd gebed te ontwikkelen en te stimuleren bij anderen en zo onze stad te transformeren naar God’s wil. Laat Zijn koninkrijk zichtbaar worden!

Corry Verhagen

Bidder en aanbidder

Ik ben een bidder en aanbidder en kom graag naar de diensten op woensdagavond met Koos en Tineke. Ik vind het fijn om bij JHOP te zijn, wat een gezegende plek!

Gabrielle Bakker

Aanbiddingsleider, Mediateamleider

JHOP is voor mij meer dan een plek, een plaats dat ik een thuis kan noemen met een familie dat je omarmt zoals je bent. Ik kan hier mijn talenten telkens weer ontwikkelen en geen moment is voor mij hetzelfde door Gods aanwezigheid daar. Daarnaast ben ik actief als aanbiddingsleider en mediateamleider binnen Jhop en werk ik samen met een geweldig mediateam. Ik kijk er naar uit wat God in de toekomst zal brengen.

Henk Ligtvoet

Bidder en aanbidder

Supporter, gebed

Johan den Hartogh

Aanbiddingsleider, Oprichter & Bestuur (voorzitter)

Ongeveer 11 jaar geleden ben ik, samen met mijn vrouw Hannah, JHOP gestart. We hebben 4 kinderen en we houden van Den Haag. Wat ik het liefst en meest doe bij JHOP is God aanbidden. En van daaruit bid ik voor allerlei mensen en situaties. Een specifieke focus die heb is onze Nederlandse overheid, die een paar straten verderop zit.

Naast bidden en aanbidden steek ik bij JHOP veel tijd in het ontmoeten van mensen. Ik hou er van om te netwerken. ondertussen ken ik veel mensen in Den Haag. Samen met een (organisatie)team proberen we binnen JHOP de juiste kaders en structuur aan te brengen. Zodat het een geoliede machine blijft!

Johannes Deelstra

Gebedsleider

Iedere zaterdag avond bid ik met een groep bij JHOP. Ik heb een hart voor gebed en evangelisatie. Ook probeer ik binnen het organisatieteam van dienst te zijn met ideeën, bemoediging, structuur etc.

Verder ben ik getrouwd en heb ik drie lieve kinderen

Koos van Gaalen

Aanbiddingsleider, Organisatieteam & Bestuur (Secretaris)

Naast fulltime gewoon Koos zijn, ben ik ook vader, van vier kinderen en opa van vijf kleinkinderen en al 45 jaar verliefd op Tineke. Bij JHOP een taak als aanbiddingsleider en tevens bestuurslid.

Luc Overdulve

Bidder een aanbidder

Medio 2012 door God bij m’n lurven gepakt en mijn hart geraakt voor “de rand van de samenleving” en de prostitutie.
Wij zijn het geweten van dit land en deze stad en wij hebben een verantwoordelijkheid.
Jesaja 58 en “God’s Hart” van Derek Prince hielpen mij op weg.

Mark Dollekamp

Aanbiddingsleider

Ik ben Mark, 27 jaar en midden in de coronazomer getrouwd met de mooie Verónica. Sinds 2018 ben ik betrokken geraakt bij JHOP waar ik nu elke derde maandagavond van de maand een worship-set leidt. Het is zo goed om samen God te zoeken!

Michel de Kruijff

Aanbidder, Fondswerver, PR-team

Vanaf juni 2019 bezoek ik JHOP. Wat een fijne mensen om samen mee te worshippen en te bidden (het voelt als een warm bad).  Inmiddels heb ik enkele vrienden gemaakt en zijn we echt een team aan het worden. We delen lief en leed en natuurlijk wordt er ook veel gelachen. Het is een fijne laagdrempelige organisatie en je bent altijd Welkom (de koffie staat altijd klaar).

Binnen JHOP mag ik de fundraising doen wat een heel dankbare taak is (daarnaast nog wat PR). Dank JHOP-ers en fijn om jullie weer te zien in ons gebedshuis!

Sifra Veerman

Aanbiddingsleider

Ik ben setleider en aanbiddingsleider bij JHOP. Ik heb passie om mensen mee te nemen in het aanbidden van Hem, en het is mooi om dit samen te beleven. Ik geniet ervan om dit binnen JHOP te mogen doen.

Tineke van Gaalen

Aanbiddingsleider

Samen met mijn man Koos leiden wij de woensdagavonden met bidden en aanbidden.

Vanda Santos

Gebedsleider, Planningsteam

Ben onderdeel van het planningsteam en gebedsleider (Prayertime) op dinsdagmiddag van 16:00 – 17:00 uur. Op vrijdagavond bezoek ik vaak de gebedsavond (JHOP Prayer Army) .

Voel je welkom om een keer mee te bidden op vrijdagavond (we beginnen omstreeks 19:30 tot 21:30 uur).

Verónica Dollekamp

Teamleider planningsteam

Ik verlang naar meer intimiteit met God. JHOP is voor mij een vertrouwde plek waar ik samen met anderen Hem kan zoeken. Een keer in de maand houden mijn man en ik de worshipavond op maandag. Op vrijdagen begeleid ik Written Worship (een gebedsuur voor vrouwen) en daarnaast help ik samen met een team met het rooster van het gebedshuis.