Dag en nacht gebed & aanbidding
Het belangrijkste wat we graag doen is God aanbidden en voorbede doen voor elkaar en onze stad. Elk uur een andere kerk of groep. Samen vormen we een ketting van gebed en aanbidding. In het Engels, Spaans, Indonesisch, Portugees, Duits, Nederlands en nog veel meer talen. Met de meest uiteenlopende expressies. Van heel behoudend tot progressief. Van stilte tot afrikaanse dans en muziek. het doel is dat er uiteindelijk dag en nacht gebed en aanbidding zal zijn vanuit de binnenstad van Den Haag.

Op komen voor recht (Justice)
Zowel in gebed als op een hele praktisch manier komen we op voor recht. Denk aan het bidden rondom abortus tot het dragen van eerlijke kleding. We hebben een passie om zaken die krom zijn recht te zetten.

Onderdeel van een missiebasis
Het gebed blijft niet tussen vier muren. We zijn onderdeel van een groot klooster waar van alles gebeurd. Ook zijn we verbonden aan allerlei projecten in de stad.

Zo is er in het klooster (naast het gebedshuis JHOP):

  • een christelijke leefgemeenschap
  • Zorgwonen (professionele begeleiding jong volwassenen naar zelfstandig wonen)
  • Opvang van “jonge meiden” die wegens omstandigheden geen eigen huis meer hebben
  • Leer-werktraject(en)
  • Petit Paradis een lunchroom (naast de poort naar de kloostertuin aan het Westeinde).

E.e.a. in samenwerking met Stichting 488

We werken graag op basis van relatie. We vinden het leuk om jou te leren kennen. Kom je binnenkort ff een bakkie doen? Neem contact met ons op.

Petit Paradis (Westeinde Den Haag)