Gebed en voorbede

Beginnend op zaterdag 28 januari om 20.00 uur willen we bij JHOP zes zaterdagavonden (van 28 januari t/m 4 maart) interactief onderwijs geven over gebed en voorbede. Een diepgaande studie over allerlei aspecten van gebed.

In de video van Johannes (zie hierboven) wordt nog gesproken over tien avonden maar er is recent besloten om het aantal avonden in te korten naar zes zodat het een mindere belasting legt op ons (vaak drukke) privéleven.

Het zal een verdieping zijn voor je eigen gebedsleven maar ook een enorm verlangen brengen om (gezamenlijk) voorbede te doen om God te zien bewegen in de wereld om ons heen.

Johannes Deelstra is tijdens de studie / onderwijsavonden vanuit eigen ervaring zeer enthousiast geworden over dit thema. Het is dan ook de bedoeling dat het interactieve avonden worden waarbij de kracht van het gebed gedeeld mag worden.

Gebed kan de geschiedenis veranderen. Gebed brengt ons dichter naar het karakter van Jezus en veranderd ons karakter. Wat is onze identiteit in gebed, over het vasten, over het mandaat wat we hebben ontvangen door God en nog veel meer! Samen het avontuur aangaan van het bidden (hoeveel tijd besteden we aan praten in plaats van te bidden?).

Samen interactief de kracht van gebed ervaren wil je dat?

Meld je aan via deze link: (ook als je niet aanmeld ben je van harte welkom, het is voor ons een indicatie hoeveel manuals we beschikbaar mogen stellen en in welke taal).

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-gebed-en-voorbede-studie-tien-avonden-501133984237