Gebedspunt van week 4/3/2019

“Heeft niet mijn hand al deze dingen gemaakt, en daarom zijn zij ontstaan?”, Verklaart de Heer. ‘Dit zijn degenen met wie ik blij ben, degenen die nederig en verslagen van geest zijn en die beven voor mijn woord’ “(Jesaja 66: 2).

Hemelse Vader, U bent de Almachtige, de eeuwige God, de Alfa en de Omega, de Eerste en de Laatste, het Begin en het Einde. Wij prijzen uw heilige naam.

Oh Heer, wie mag Uw berg beklimmen? Wie mag in Uw heilige plaats staan? Degene die schone handen en een zuiver hart heeft, die niet vertrouwen op een afgod of zweren bij een valse god (Psalm 24: 3-4 NBV)!

We bidden, in de machtige Naam van Jezus, dat U ons zal openbaren of onze handen en harten rein zijn. Doorzoek ons, oh God, en ken ons hart; test ons en ken onze angstige gedachten; kijk of er een slechte of schadelijke manier in ons is en leidt ons op de eeuwige manier. (Ps 139: 23-24)

Maak ons ​​nederig en arm van geest, onder de indruk van Uw Woord (Jes 66: 2). Breek onze trots af, o God, want U weerstaat de hoogmoedigen, maar schenkt de nederigen genade (Jacobus 4: 6). Transformeer ons in mensen die niet beledigd zijn door anderen.

Plaats ons als bewakers van deze stad, die nooit zwijgen. Zodat we een beroep op u kunnen doen, Here, totdat u in Den Haag vestigt en het tot een lofprijs op aarde maakt (Jesaja 62, 6-7).

In Jezus ‘Naam bidden we. Amen.