Geef je op voor de Evangelisatie training

Hierbij willen we je uitnodigen voor een evangelisatie training. Een mooie kans om te leren hoe we het evangelie aan mensen kunnen uitleggen. Wil jij hierin groeien? Geef je dan op. We krijgen 2 dagen van training, oefenen op straat, gebed, aanbidding, samen eten etc.

Doel van de training is dat iedere aanwezige groeit in moed om uit te stappen. Daarom onderwijzen we principes van geestelijke en praktische voorbereiding die de drempels (die zovelen voelen!) weg gaan nemen. Ook gaan we inzoomen tot op straatniveau met vragen als: Hoe begin je een gesprek? Hoe stuur je een gesprek? Hoe werk je samen als team? Wat zijn “do’s and don’ts”? Ook gaan we een aantal krachtige antwoorden geven op de meest voorkomende bezwaren die moslims, atheïsten en humanisten inbrengen tegen het Evangelie. Hun dooddoeners worden daarmee juist openingen voor een diepgaand evangelisatie-gesprek.

Een mooie kans om als christenen in de stad met elkaar op te trekken. We hopen dat er een legertje ontstaat. Zodat we vaker er met elkaar op uit kunnen trekken. Hieronder op de flyer het programma.

Je kan je opgeven via jhopdenhaag@gmail.com of via onderstaande link:

https://jhop.eu/opgave-outreach-28-en-29-december-2015/

Evangelisatie training 2015-01