Girls-only avond-Vrijdag 2 oktober 2015

Girls-JHOPHa mooie vrouwen, We vinden jullie leuk en waardevol! Vandaar een girls-only avond. Omdat het soms tijd is voor echte vrouwen-dingen :-)! Dit wordt een duurzaam avondje, met:

Duurzaam eten: Bak, kook of koop iets lekkers we (in meer of mindere mate) duurzaam is. Tijden de avond gaan we er lekker van genieten. En als je een leuke tip, recept of idee hebt, dan vinden we het leuk om van je te horen!
Duurzame kleding: duik in je kleding kast en haal de kledingstukken eruit die er al heel lang in liggen en er als je niet oppast nog heeeel lang blijven liggen. Want wat bij jou niet zo leuk staat of niet fijn voelt, kan een ander helemaal opfleuren. Dus welkom om je kleding en attributen te delen, zelf weer wat leuks mee te nemen en elkaar leuke tips en adviezen te geven.
Duurzame relaties: Het allerbelangrijkste van de avond is dit onderwerp. Hoe zit het met jou relaties? Hoe blij ben je daarmee? Waar ben je tevreden over? En waar heb je wensen? Tof om elkaars hart hierover te horen.
Vanuit de kerk waar Johan en Hannah bij horen, hebben ze het concept Me2. Eén keer per maand komen vrouwen bij elkaar om dieper te groeien in relatie met God en in relaties met elkaar. Niet als een extra activiteit, maar als een mooie levensstijl waarbij we elkaar kunnen helpen om te groeien. We zijn heel enthousiast over dit idee en het lijkt ons gaaf om met jullie te brainstormen over een manier om dit met elkaar op te pakken.
Deze avond is niet voor een exclusief groepje, als je vrouwen weet die dit leuk vinden, helemaal welkom!! Mail en geef het door!!
Nog even praktisch:
Datum: vrijdag 2 oktober 2015
Tijd: 19:30-21:30
Locatie: Schaarsbergenstraat 198, Den Haag
Willen jullie voor volgende week even terug mailen wanneer het jullie het beste uitkomt? Dan kiezen we de datum die het meest handig is.
See you!
Annemarie en Hannah