Going Deeper 2-6 Maart 2015

Van 2 tot 6 maart organiseerd Jeugd met een Opdracht en 24/7 Nederland en nieuwe editie van Going Deeper. Het thema ‘Prepare for Shaking’ wordt deze week uitgediept door Patrica Bootsma. Zij woont samen met haar man in Toronto Canada waar zij leiding geeft aan een huis van gebed en hun kerk ‘Catch the Fire’. Daarnaast is zij de auteur van verschillende boeken en moeder van zes kinderen. Patricia en haar man wakkeren passie voor Jezus aan en bereiden mensen voor op Zijn tweede komst. Door haar levensstijl van gebed is zij een voorbeeld voor onze generatie.

Patricia zal deze Going Deeper week verder in gaan op Gods tactiek om stand te houden. Ze zal ons leren bouwen op de rots, onwankelbaar zijn en hoe sterker, zuiverder en onberispelijker uit moeilijke tijden te komen. Patricia zal dit doen door middel van onderwijs in de avond maar ook workshops in de ochtend.

Going Deeper weken zijn toerustingsweken en worden bezocht door jong en oud uit Europa. Deze weken zijn er om de bidders in Nederland en Europa verder toe te rusten met onderwijs. Deze weken zijn een unieke kans om een functionerende gebedsruimte te ervaren en kennis te maken met de gebeds-en aanbiddingsbeweging in Nederland.

Programma:

Maandag12.00Registratie
13.00GebedsruimteGebedshuis Amersfoort
19.00TeachingPatricia Bootsma
Dinsdag, woensdag, donderdag10.00WorkshopPatricia Bootsma en team
13.00GebedsruimteGebedshuis Amersfoort
19.00TeachingPatricia Bootsma
Vrijdag10.00GebedsruimteGebedshuis Amersfoort
13.00TeachingPatricia Bootsma
17.00Einde

Het avond programma duurt tot ongeveer 21.30 uur. (Kan uitlopen)

Locatie en overnachting:

De komende Going Deeper zal gehouden worden in Gebedshuis Amersfoort. Doordat we op een andere locatie zijn kunnen wij helaas geen overnachtingen en maaltijden faciliteren (voor koffie en thee wordt gezorgd). We hopen dat deelnemers in de buurt zelf onderdak kunnen vinden bij familie, vrienden of heen en weer kunnen reizen. In de planning van het programma is hier rekening mee gehouden.

Er is nu een facebook pagina waar aanbieders en zoekers contact met elkaar kunnen krijgen. (Meld je bij de groep aan als lid en 1 van de andere leden kan je dan toevoegen)

Adres:
Gebedshuis Amersfoort
Neptunusplein 68
3814BR, Amersfoort
gebedshuisamersfoort.nl

Kosten:

Hele week: €40,00
Enkele dag: €10,00
Donderdag: Gratis
onder de 18 Gratis

De kosten moeten worden voldaan bij aankomst op de locatie. Indien kosten een obstakel vormen: prijs in overleg

Zie: http://goingdeeper.eu/