Gezocht bidders en aanbidders M / V

We leven een een bijzondere tijd. Nog nooit was de wereld zo in de ban van een virus. Wat een zegen en wat een vloek. Een vloek omdat zoveel mensen dierbaren hebben verloren of zelf hebben geleden door dit virus. Maar ook een zegen. Omdat met name God dit seizoen gebruikt om ons te helpen herontdekken wat ‘kerk-zijn’ betekent. Dat we meer van van-hart-tot-hart gesprekken hebben omdat we elkaar opzoeken in de huizen. De tijd van grote gebouwen, moe worden van activiteiten en het podium als belangrijkste plek, is voorbij. We hebben weer ruimte om letterlijk buiten onze vier muren te kijken en uit te reiken naar anderen. Ook is er volop ruimte om in kleine groepen God te aanbidden.

Daarom deze oproep! Bidders en aanbidders kom samen! kom bij elkaar in jouw huis. In jouw woonplaats. In jullie gebedshuis. In een tuin. In een park!

In Den Haag komen er, in het huis van gebed (JHOP), nu bidders uit veel verschillende landen en denominaties bij elkaar. Zo komen we ook regelmatig samen in onze kloostertuin. Klik hier voor een impressie. We hebben de roeping ontvangen om uiteindelijke dag en nacht aanbidding en gebed te laten klinken. Ben jij een bidder? Of wil jij dit leren? Kom! ben jij een aanbidder? Een muzikant? Of een aanbiddingsleider? Ontmoet andere bidders en aanbidders! Kom samen met andere muzikanten en zangers! Juist nu. juist in deze tijd.

Aanmelden:

Meld je hier aan >>>