Love Strong

Je geloof uitdragen is best wel lastig in de tijd waarin we leven. Hoe doe je dit nou op een goede manier? Hoe leer je nou mensen liefhebben zoals Jezus het ons leerde?

Love Strong is een toerustingsweekend dat is ontstaan uit een samenwerking tussen een groep interkerkelijke organisaties. Ons doel? Jou trainen en toerusten in het uitdragen van het evangelie door middel van onderwijs, aanbidding, gebed en door het oefenen in de praktijk.

Ja, je begrijpt het goed, tijdens dit weekend helpen wij je hard op weg om handen en voeten te geven aan het uitdragen van het evangelie op een manier die bij jou past. Ons mandaat hebben wij ontvangen uit 2 Korinthe 5 vers 20. Wij zijn ambassadeurs van Christus. Wat je ook doet of wie je ook bent, God doet een beroep op jou!

De hoofdspreker van het weekend is Miriam Swaffield. Zij is onder andere bekend van de Focusweekenden van de Navigators en is dit jaar spreker bij New Wine, én ze was de hoofdspreker op de afgelopen jongerendag! In Engeland leidt zij Fusion Movement, en zet ze studentennetwerken op waarin ze studenten traint om een discipel en liefhebber van Jezus te zijn, en leert ze om het evangelie uit te dragen, daar waar ze zijn.

Ga jij het avontuur met ons aan? Doe mee en ontdek wat God door jou heen wil doen.

Kijk op de website voor meer informatie en om tickets te bestellen:

https://lovestrong.nl/