Nacht van gebed vrijdag 27 maart 2015

Nacht-van-gebed-27-maart-2015

Locatie: Cilinderstraat 6, Den Haag (Molenwijk, Laak Kwartier)

Welkom bij de volgende nacht van Gebed. In deze nacht zullen we volop God aanbidden. Er zijn verschillende bandjes die ons meenemen in aanbidding. Vanuit aanbidding zullen we bidden voor de stad met als focus Joel 2:12-13 …keer terug tot mij met heel je hart en begin te vasten, te treuren en te rouwen. Niet je kleren moet je scheuren, maar je hart. Keer terug tot de HEER, jullie God, want hij is genadig en liefdevol, geduldig en trouw, en tot vergeving bereid.

95% van de inwoners van onze stad loopt dagelijks langs God heen, wat hebben wij als kerk uitgestraald? Zijn wij als kerk te veel wereldgelijkvormig geworden? Waar is de passie, waar is de kracht van God? Wij verlangen naar het doorbreken van Gods Koninkrijk. Dat we als kerk terugkeren naar God met heel ons hart. We vragen God om dit te herstellen. We hebben berouw. We verlangen naar een opleving in onze stad. Dat we als kerk weer relevant zijn en krachtig. Zodat uiteindelijk ook die 95% gaat zien dat God leeft.

Indeling van de avond en nacht

We beginnen om 18:00 uur met een bring and share maaltijd. Iedereen neemt wat lekkers mee. De praktijk leert dat er ruim voldoende is voor iedereen. Dus bak je lievelingsgerecht en neem het mee. Daarna is er tijd voor fellowship. Mooie kans om mensen uit andere kerken te ontmoeten.

Om 20:00 uur start de nacht van gebed. Tot hoe laat de nacht duurt is nog niet goed te zeggen, dat is afhankelijk van de deelnemers etc.

Doe jij ook mee? Verlang je ook naar een ontmoeting met God? Verlang jij naar een doorbraak?

Locatie: Cilinderstraat 6, Den Haag (Molenwijk, Laak Kwartier)

Op Facebook kan je aangeven of je wil meedoen, zie: https://www.facebook.com/events/1615085585392435/

Kernwoorden:

Oprecht berouw, in de bres staan voor de stad, terugkeren naar God, dat de kerk van Den Haag wakker zal zijn, het besef in welke tijd we leven, een honger naar God, het kwaad om ons heen wordt grimmiger, hoe blijven we staan in deze tijd van vele verleidingen, Jezus komt terug, zijn we er klaar voor? Voor de stad pleiten. Dat er een machtig leger zal opstaan! Een familieleger in Den Haag die bestaat uit allerlei verschillen mensen uit veel verschillende Nations.