Nieuw seizoen JHOP 2017

Vanaf maandag 9 januari 2017 start het nieuwe seizoen voor JHOP. Welkom. Op de startavond zullen we visie en strategie delen voor 2017. Hier een overzicht van de momenten wanneer we samenkomen.

  • Maandagavonden: Aanbiddingsavond, Oplaatpunt
  • Dinsdagen: Voorbede set (Justice), Tweede kamer
  • Vrijdagen: Voorbede set (Kerk), Onderwijs, Onderwijsweekend

Het belangrijkste voor 2017 is dat we mensen willen meenemen in een traject om te groeien als bidder en aanbidder. Dus niet zomaar bij elkaar komen. Maar bewust investeren om te groeien als bidder en aanbidder.

Zoals je ziet is de maandagavond een aanbiddingsavond geworden. Op het traject zijn verschillende bestemmingen of haltes. We dagen je uit om aanwezig te zijn bij deze ‘halte’. Op deze avonden ligt de nadruk op het aanbidden van God. Er is muziek. Natuurlijk is er ook ruimte om voor je te laten bidden. Maar belangrijkste is dat je ruim de tijd hebt om God te aanbidden. Dit is de basis voor de alle andere haltes!

Een andere belangrijke tussenstop op het traject is het onderwijs. We hebben een cursus ontwikkeld. Een cursus die we om het kwartaal willen gaan geven. Een weekend lang. We noemen het ‘iPray-weekend’. Het is een onderwijs weekend waarin je op vrijdag en zaterdag door allerlei topics heen gaat. Het doel is om een stevig fundament te bouwen om als voorbidder te groeien. De drie kernwoorden van de cursus zijn: identiteit, intimiteit en autoriteit.

Naast de aanbiddingsavonden en de cursus iPray komen er specifieke voorbede-momenten komen (we noemen ze gebedsets). Op dinsdagen voor justice en op vrijdagen voor de kerk. Deze gebedsets zijn op het traject net zo belangrijk als de andere haltes! Het gaat om het hele traject.

Wil je meer weten? Wil jij groeien als voorbidder en aanbidder? Durf jij dit traject aan? Zin in een avontuur? Neem contact op.