Over ons

Het huis van gebed in Den Haag heet Justice House of Prayer (JHOP). JHOP is een interkerkelijke groep mensen die verlangt naar de transformatie van onze stad. Met andere woorden dat het koninkrijk van God de meeste invloed heeft in onze stad. Onze droom is dat er uiteindelijk dag en nacht aanbidding en voorbede in Den Haag zal zijn. JHOP is geen kerk. We stimuleren mensen om deel te zijn van een lokale kerk. Wat wij doen is het bij elkaar brengen van mensen uit veel verschillende kerken. Met deze groeiende groep mensen komen we bij elkaar voor aanbidding, trainingen en voorbede. (Lees hier hoe we dat doen)

We houden van Den Haag en zien ernaar uit dat God zaken die krom zijn recht zet. Er zijn gelukkig veel initiatieven in Den Haag die dit handen en voeten proberen te geven. Wij ervaren een roeping om gebed en aanbidding toe te voegen als een motor onder alles wat er al gaande is in Den Haag. Door te bidden zeggen we dat wij beperkte mensen zijn en dat God veel verder gaat dan ons menselijk kunnen. Daarom is onze visie:

“When we worship and pray as one, God will bring justice to our city”

Heb jij ook het verlangen naar opwekking en transformatie van jouw eigen hart en jouw stad Den Haag en Nederland?

Neem contact op, en ga dit avontuur met ons aan!

 

Internationaal
Met name in Amerika zijn er ook JHOP’s. Justice House of Prayer (JHOP) is een charismatische christelijke organisatie uit Kansas City, die zich richt op voortdurend gebed. Het werd in 2004 door Lou Engle opgericht en heeft nu locaties in vijf Amerikaanse steden. Ze staan in nauwe samenwerking met het International House of Prayer-Kansas City en The Call.
BRON: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Justice_House_of_Prayer