Gebedspunt van week 12/11/18

Hemelse Vader,

“Let er dus op, broeders en zusters, dat niemand van jullie een ongelovig hart heeft en niet langer vertrouwt op de levende God. Want zo iemand is koppig en ongelovig. Moedig elkaar elke dag aan [ om God te gehoorzamen ], zolang er nog dagen zijn. Dan zal niemand zijn hart verharden door de misleiding van de zonde”. Heb.3:12,13

Wij vertegenwoordigen het lichaam van Christus in Den Haag, komen voor uw troon en vragen om uw genade en uw gunst.

Jezus, wij verklaren dat U onze Heer bent en proclameren U als koning over dit kerkelijk lichaam.

We bidden dat wij niet zullen kiezen om te leven in ongeloof maar in nederigheid zullen wandelen met een hart dat vertrouwt op U en het verwacht van U. Trek onze harten naar U toe, de levende God. En wij zullen elkaar aanmoedigen zolang het ‘dag’ is en zolang we de kans hebben. Zodat niemand zijn hart zal verharden in rebellie tegen God door de misleiding van de zonde.

Geef het lichaam van Christus een hart van ‘vlees’, onderworpen en bereidvaardig om te veranderen. We vragen vergeving voor degenen die hun harten hebben verhard en nodigen de Heilige Geest uit krachtig in hun leven te werken. Maak onze harten rein en blijf ons transformeren naar Uw beeld voor Uw glorie.

In Jezus Naam, amen