Gebedspunt van week 4/2/2019

Hemelse Vader, heilig is Uw Naam. Wij prijzen U, want U bent degene die leven geeft, die geneest en hersteld.

17 Ik was boos op jullie omdat jullie hebzuchtig waren. Daarom strafte Ik het volk. In mijn woede verborg Ik Mij voor hen. Maar de mensen bleven gewoon hun eigen gang gaan. 18 Ik zie wel wat ze doen, maar toch zal Ik hen genezen. Ik zal hen leiden en troosten. De mensen die spijt hebben en anders gaan leven, zal Ik leiden en troosten. 19 Ik zal ervoor zorgen dat ze Mij voortaan prijzen en danken. Ik geef hun vrede. Vrede voor hen die ver weg zijn [ (de niet-Joden) ] en vrede voor hen die dichtbij zijn [ (de Joden) ]. En Ik zal hen genezen.  Jes 57: 17-19

Vader God, wij danken U dat uw genade triomfeert en ons verzet breekt zodat berouw  en herstel kan komen. Hoe geweldig zijn uw wegen! Hoe groot is uw trouw! Hoe groot is uw liefde!

We leggen deze stad voor Uw genadevolle troon en vragen U niet om uw gezicht te verbergen voor ons maar om ons een hart te geven van berouw. Help ons om uw Heilige Geest niet te weerstaan maar ons te genezen oh God. Leid en herstel, wees dichtbij degenen die rouwen en creëer lofprijs op hun lippen.

Heer, vul ons met uw vrede, voor degenen die dichtbij zijn en veraf.

In Jezus naam bidden wij dit. Amen.