Wat fijn om weer eens naar een worship avond te kunnen gaan, dit keer met de aanhef op de poster: “Pure aanbidding”.

En dat was het want het intro door Koos was kort en bondig waardoor er ruime tijd was om te genieten van de mooie nummers onder leiding van: Jeremy, Judith, Koos en Tineke van Gaalen.

De eerste keer bij JHOP (zover ik weet) dat we Judith mochten horen zingen en dat was zeker genieten zo samen met Jeremy! Engelstalige en Nederlandstalige nummer werden afgewisseld van rustige nummer tot meer uptempo nummers. Het was voor mij lastig om op mijn stoel te zitten en vele met mij.

De avond varieerden heel mooi en als er geen tekst was op het scherm dan was dat niet altijd omdat Eugene de tekst niet had maar omdat de zangers zo werden geleid dat er afgeweken werd van de opgegeven playlist. Tsja dat vind ik het mooie van worship we mogen ons overgeven aan de leiding van de Here!

Eugene, onze steun en toeverlaat op alle worship avonden mogen we ook nu weer bedanken!  Dank dat je zo toegewijd bent en ontzettend veel werk verzet achter de knoppen en thuis om alle nummers uit te werken zodat deze geprojecteerd kunnen worden op de schermen.  Het geluid was ieder geval weer prima!

Al met al was het een zeer geslaagde avond die zoals gezegd zeker herhaald kan worden. En het goede nieuws de komende avond is al gepland en bekend (dus blijft up-to-date!), binnenkort meer.

Meer zielen meer vreugde (voor de Here), hierbij een oproep om de volgende keer er (indien mogelijk) bij aanwezig te zijn. We kijken naar je uit!