Start nieuwe seizoen

single poppy in sunlightHierbij weer even een JHOP-Update. Het nieuwe seizoen staat voor de deur. En we willen jullie graag vertellen wat je kan verwachten in aankomende tijd. Vanaf 25 augustus starten we weer met een nieuw JHOP-seizoen. JHOP is een plek waar gebed & aanbidding, gerechtigheid en eenheid centraal staan. We willen graag als familie met elkaar optrekken en zo samen naar God gaan om Hem te aanbidden en zijn hart te zoeken over verschillende onderwerpen.

Visie-Maaltijd (start van het nieuwe seizoen)

En als laatste en misschien wel als belangrijkste Vrijdag 29 augustus hebben we weer een visiemaaltijd met elkaar. Tijdens een bring-and-share maaltijd (iedereen neemt wat mee) willen we de tijd hebben om elkaar te ontmoeten en kort wat punten de delen over het nieuwe seizoen. Welkom aan de schaarsbergenstraat 198 om 17:30 uur.

Prayer & Worship-avonden

Dinsdag 26 augustus starten we weer met de gebed&aanbiddings-avonden. Thema’s die daar aan de orde komen zijn, eenheid, waakzaam zijn en Den Haag. En we bidden ook vaak voor elkaar. Welkom om 19:30 voor koffie/thee. Om 20:00 uur start de avond aan het Westhovenplein 121.

Justice-Set

Donderochtend 28 start ook weer de Justice-set van 9:00 uur tot 11:00 uur gebedstijd voor gerechtigheid, ook op het Westhovenplein 121.

Gebed in de Tweede Kamer

2 September start om 14:00 uur gebed in de Tweede kamer. Door gebed en contacten in de Tweede kamer Gods plannen met onze overheid uit te bidden en daarmee te verwachten. En met kamerleden in gebed concreet meestrijden voor bepaalde zaken waar zij voor gaan in de Kamer. Wil je hier (een keer) aan meedoen, neem dan contact op met Johan (johan@24-7gebed.nl/06-28198807)

Israel-Set

Vanaf maandag 1 september start er op maandagochtend van 10:00 uur tot 11:00 uur een gebedstijd voor Israel. Welkom!

50-uur Gebed

Ook willen we ieder uitnodigen voor 50 uur aanbidding en gebed van vrijdag 12 t/m zondag 14 september in Amersfoort. Laten we de krachten bundelen en op de muur staan voor óns volk, voor Gods volk, om binnen te gaan in Zijn Tegenwoordigheid.
De 50 uur zijn in blokken van 2 uur verdeeld waarin verschillende teams leiding nemen. Wij als JHOP zullen twee blokken van 2 uur vullen. Het zou tof zijn als je daarbij aan wilt sluiten. Als je mee wilt doen, neem dan contact op met Johan (Johan@24-7gebed.nl) Maar ook als je gewoon langs wilt komen, je bent elk moment welkom.

Operation Prayer European Capitals

Van 15 tot 17 september komt vindt Operation Prayer European Capitals The Hague plaats. Er komen dan een aantal internationale gasten bidden voor onze stad en ons land. Het ziet ernaar uit dat het een bijzondere tijd gaat worden en het zou gaaf zijn als velen van ons daarbij aanhaken.

Alvast een tipje van de sluier over het programma:

Maandag 15 september                   

Kennismaking en training over de stad en de internationale invloed met daarbij hoe en wat belangrijk is om te bidden.

Dinsdag 16 september                     

Gebed in de stad, o.a. bij het Vredespaleis. ‘S avonds bring-and-share maaltijd en de normale avond van gebed een aanbidding op het Westhovenplein.

Woensdag 17 september     

Gebed in het gebouw van de Tweede kamer.      

We hopen jullie weer te ontmoeten bij bovenstaande meetings.

Shalom,

Het JHOP-team

(Willem Seinen, Annerieke Sleuring, Johan en Hannah)