De Ommekeer 20-01-2020

Hemelse Vader!

U bent krachtig aanwezig op aarde. U bent werkzaam om hele landen te veranderen voor uw glorie. We danken U dat U onze gebeden verhoort en wij zien dat de honger naar U groeit in een aanzienlijke groep mensen. U werkt! We aanbidden U alle dagen van ons leven terwijl we veranderd worden door uw hand. Laat ons uw glorie zien, dat vraag ik. Wanneer dat zo is en wij door uw ogen kijken dan is niets onmogelijk en onze problemen wijken naar de achtergrond en verdwijnen weldra.

U werkt krachtig in landen zoals Saoedi-Arabië en Libië. U werkt om deze landen op zijn kop te zetten voor uw glorie Vader! U wilt hen omvormen in een geestelijke oase voor hun regio. We bidden voor hen. Laat Uzelf daar zien aan hen die zichzelf aan het vernietigen zijn. Zelfs aan hen die U vervloeken. U heeft hen lief. Heb daarom genade en laat zien dat er een betere weg is!

Maar U bent ook bezig om Europa te ontwaken! Helaas zijn er velen die het kruis uit het oog zijn verloren en leven een, wat wij noemen, comfortabel leven. Maar hoe lang zult U dit nog toestaan Vader? Uw woord zegt dat als wij ons leven vinden, we het zullen verliezen, en wanneer we het verliezen voor U, we het zullen vinden. We zullen Leven vinden, als we het niet opgeven. Dat is uw belofte. Overtuig harten en hoofden Heilige Geest. We kunnen niet leven voor onszelf en denken dat alles goed komt. Maar U werkt, ook in landen zoals Duitsland, Frankrijk, België en ieder ander land in Europa om te ontwaken en te beroeren. Zodat ook op dit continent velen bereid zijn om mensen te vertellen over Jezus en het kruis en hen de handen op te leggen tot genezing. Dat uw Koninkrijk zal komen hier op aarde zoals in de hemel. Werk ook krachtig in deze stad, Den Haag. We vragen om meer arbeiders in deze oogsttijd. Zend hen, in uw machtige Naam Jezus!

Wie zijn leven vindt, zal het verliezen, en wie zijn leven verliest om Mijnentwil zal het vinden. Matteüs 10:39