Training Evangelie delen

NieuwsTraining Evangelie delen

Training Evangelie delen

Wil jij de liefde van Jezus uitdelen op straat samen met anderen maar ben je nog op zoek naar hoe je dit kan doen? Kom dan naar deze evangelisatietraining. 

De training helpt je antwoord te geven op vier vragen over het delen van het evangelie: Waarom deel ik het evangelie? Met wie deel ik het evangelie? Hoe deel ik het evangelie? en wanneer deel ik het evangelie? Je krijgt bij deze training praktische handvatten om het evangelie te delen, en vervolgens gaan we de training in de praktijk brengen door samen in het centrum te evangeliseren, dit doe je samen met de anderen die deze training volgen.

Je kan je aanmelden bij Debora Spinabelli training@jhop.eu en ook voor vragen kan je bij haar terecht. De training is vrij toegankelijk en vind plaats bij JHOP, Korte Vleerstraat 230 Den Haag. De training duurt ongeveer 1,5 uur, vervolgens gaan we dus samen de straat op.

We horen graag je reactie!

comments

Over ons

JHOP is een interkerkelijke groep mensen die verlangt naar dag en nacht aanbidding en voorbede voor en vanuit Den Haag. Aanbidding: Omdat God het waard is om te aanbidden. Voorbede: om dat onze stad het nodig heeft. Lees meer

Nieuw op de website

Colofon

Korte Vleerstraat 230, Den Haag

info@jhop.eu | 070-7852711

Steun JHOP

Doe mee