Transformatie

God is over de hele wereld aan het bewegen met opwekkingskracht. En wij zijn degenen die in zo’n opmerkelijke tijd leven. Dit zijn slechts de geboorteweeën. God is in beweging en we moeten ons voorbereiden op alles wat op het punt staat door te breken. We kunnen zo gemakkelijk depressief en ontmoedigd raken als we alle moeilijkheden en ongemakken zien in het leven. Maar realiseren we ons wat een groot voorrecht het is om in zo’n tijd te leven?

Ik herinner me een aantal jaren geleden dat ik de Transformationvideos van George Otis, Jr. had bekeken. Ze waren een boodschap van hoop. Die bij mij hoop opwekte voor Gods aanwezigheid in de stad. Ik zag beelden van d stad Almalonga, Guatemal. Waar wortels en andere producten heel groot waren gegroeid. Gevangenissen werden gesloten vanwege de aanwezigheid van God in de stad. Transformatie gebeurde in verschillende steden.

Ik moedig je aan om de dvd ‘The Quickening’ en de Transformation-video’s te bekijken. Gedeeltelijke inspiratie, deels instructie, deze video’s bevatten overtuigende bewijzen dat de spirituele opwekking voorzien door de profeet Amos nu op ons is gericht. In 1999 waren er 8 verhalen bekend van getransformeerde steden, maar sinds 2002 zijn er meer dan 175 verhalen!

Laten we met elkaar geloven in Onze Vader en dat Hij ook onze stad Den Haag een opwekking zal geven. Dat de stad getransformeerd wordt. Laten we blijven bidden:

Op aarde in Den Haag, als in de hemel! Amen