Uitnodiging speciale gebedsbijeenkomst voor Moslims en vluchtelingen in onze stad

LovingAls Christen bidden voor moslims….Dat klinkt misschien raar, maar dat is het niet. Want in de Bijbel staat: ‘Heb de Heer, uw God lief, met heel uw hart, ziel en verstand en uw naaste als uzelf’ (Mattheus 22: 37 en 39). De moslim is onze naaste en mogen we lief hebben en dus ook voor ze bidden.

A.S. Donderdag 15 oktober is er een landelijke gebedsdag voor moslims en vluchtelingen. Wij als studenten in Den Haag zijn enthousiast om daar aan mee te doen, juist omdat in Den Haag de politiek zit. De overheid heeft wijsheid bij het vluchtelingen probleem. Ook zien we nou eenmaal steeds meer moslims in Den Haag. Daarom wordt u uitgenodigd om deel te nemen aan de gebedsbijeenkomst om te bidden voor moslims en vluchtelingen.

Voor meer informatie over de landelijke gebedsdag: http://www.lovingandservingmuslims.nl/site/

Wie?     Navigators Studentenvereniging Den Haag en Justice House of Prayer*

Waar? Sociëteit NSDH (Eliezer gemeente), Brouwersgracht 2D, Den Haag

Wanneer? Donderdag 15 oktober 2015 om 17.30 – 18.30 uur.

Na afloop van dit uur is er gelegenheid om een maaltijd te komen nuttigen bij onze vereniging. Als u hier aan deel wilt nemen, dan kan dat. U kunt dan vóór woensdag 14 oktober 18.00 uur aanmelden bij Christie Langeveld (christie.langeveld@gmail.com). Alle aanmeldingen zullen dan doorgegeven worden aan de kokers, die een lekkere maaltijd voor ons maken.

Na het eten bent u nog van harte welkom om koffie of thee te blijven drinken. Om 20.00 uur zal de avond zich voort zetten met een activiteit die alleen voor NSDH leden toegankelijk is.

Leden van NSDH melden zich volgens de gewone procedure (via de de SoosCie) aan of af voor het eten.

Het uurtje zal geleid worden door Mariëlle Maagdenlijn. Voor praktische info op de avond zelf kan je  bellen naar haar: 06-46646329.

Met vriendelijke groeten,

Mariëlle Maagdenlijn en Christie Langeveld

* Wil je nog anderen uitnodigen? Dat kan, maar laat het even weten als zij ook mee willen eten aan Christie (christie.langeveld@gmail.com) doe dat vóór woensdag 14 oktober 2015 18.00 uur.