Update – Een eigen pand !

We krijgen een eigen gebedsruimte in de binnenstad van Den Haag
Al 7 jaar hebben wij een droom om in de binnenstad van Den Haag een pand te hebben waar gebed en aanbidding dag en nacht opstijgen. Wij geloven dat het nu de tijd is om hier een vaste locatie voor te gaan krijgen. Er is een heel geschikt pand op ons pad gekomen.

Locatie
Het gaat om de Korte Vleerstraat 230, uiteraard in Den Haag. Dit is dé ideale plek voor JHOP om in door te groeien. De locatie is ruim 60m2 groot (net zo groot als de Tabernakel in het Oude Testament). We hebben geen last van buren, een eigen ingang en zelfs gratis parkeerplaatsen. Daarnaast is de locatie in het centrum van Den Haag, een paar minuutjes van het Binnenhof verwijderd, met uitzicht op onze mooie stad.

Stappen gezet
We hebben de afgelopen weken veel stappen gezet. Zo hebben o.a. Stichting Justice House of Prayer opgericht. Dit wordt de rechtspersoon die het pand gaat huren. We zijn ook in geschreven bij de Kamer van Koophandel. En we hebben een rekening geopend bij de Triodos Bank. En over een paar weken gaan we het huurcontract tekenen. Vanaf 1 mei 2018 gaan we het huren.

Doe jij mee? 
Uiteraard zijn er kosten verbonden aan dit project. Samen met de huur en andere uitgaven komt de maandelijkse begroting uit op €1500,00 euro per maand. En naast de maandelijkse kosten zijn er ook veel eenmalige opstartkosten. Wij zijn nu het draagvlak en de betrokkenheid aan het vergroten. Van een aantal mensen hebben wij een toezegging dat ze in dit pand en daarmee in deze missie willen investeren, maar we zijn er nog niet!

We willen zoveel mogelijk mensen de kans geven om betrokken te zijn bij dit bijzondere avontuur. Onze vraag aan jou is of je ook mee wil doen? Financieel, als bidder, praktisch, misschien heb jij spullen die we mogen overnemen? 

Om te lezen…
We hebben een mooi document gemaakt met de titel ‘Een droom die werkelijkheid kan worden’. We vertellen in deze brochure onze droom en waarom het belangrijk is om een vaste locatie te hebben. Ook hebben we hieronder een link gezet naar de begroting. Wil je deze documentjes allebei lezen?

Document (Brochure): 
>>> ‘Een droom die werkelijkheid kan worden’ (PDF)

Begroting:
>>> Begroting – Bij de droom  (PDF)

Officiële opening zaterdag 2 juni 2018 
De officiële opening willen we graag doen op zaterdag 2 juni 2018.

SAVE THE DATE 

Godszegen,

Arjen Veerman, Sifra van Hees, Clemens Gebraad en Johan en Hannah den Hartogh