Video Update September 2014 + Wijzigingen

update-jhopHierbij weer even een Video JHOP-Update. We hopen regelmatig een paar activiteiten er uit te lichten. Klik op de link voor de VIDEO Update: http://youtu.be/_5CTxShIx5k

Israël Set

Maandag 8 en 15 september gaat de Israël Set niet door. We zijn dan druk met de Kroonbede en een groep mensen uit Europa die komen bidden in onze stad. De volgende Israel Set is maandag 22 september vanaf 10:00 uur. Westhovenplein 121.

Dinsdagavond 9 september

Dinsdag 9 september is om 20:00 uur de Kroonbede. Daarom zijn we NIET aanwezig op het Westhovenplein maar in de Kloosterkerk. Het lijkt ons tof om met elkaar naar deze dienst te gaan. Voorafgaande aan deze dienst is er een ketting van 24 uur gebed. Er zijn nog een paar uurtjes vrij. Welkom! Zie het rooster: http://www.24-7site.com/index.php?&language=NL&page_id=5&location=Kroonbede&date=1410044400-1410562800

50-uur Gebed

Ook willen we ieder uitnodigen voor 50 uur aanbidding en gebed van vrijdag 12 t/m zondag 14 september in Amersfoort. Laten we de krachten bundelen en op de muur staan voor óns volk, voor Gods volk, om binnen te gaan in Zijn Tegenwoordigheid.
De 50 uur zijn in blokken van 2 uur verdeeld waarin verschillende teams leiding nemen. Wij als JHOP zullen twee blokken van 2 uur vullen. Het zou tof zijn als je daarbij aan wilt sluiten. Als je mee wilt doen, neem dan contact op met Johan (Johan@24-7gebed.nl) Maar ook als je gewoon langs wilt komen, je bent elk moment welkom.

Operation Prayer European Capitals

Van 15 tot 17 september komt vindt Operation Prayer European Capitals The Hague plaats. Er komen dan een aantal internationale gasten bidden voor onze stad en ons land. Het ziet ernaar uit dat het een bijzondere tijd gaat worden en het zou gaaf zijn als velen van ons daarbij aanhaken.

Alvast een tipje van de sluier over het programma:

Maandag 15 september                 Kennismaking en training over de stad en de internationale invloed met daarbij hoe en wat belangrijk is om te bidden.

Dinsdag 16 september                   Gebed in de stad, o.a. bij het Vredespaleis

‘S avonds bring-and-share maaltijd en de normale avond van gebed een aanbidding op het Westhovenplein.

Woensdag 17 september                Gebed in het gebouw van de Tweede kamer.