Vrijdag 15 augustus gebed op het Malieveld

Flyer-malieveld-15augustus2014Beste gelovigen, Wat een brandhaarden in de wereld!! Soms komen de vonken gevaarlijk dichtbij. Wat doen wij als Bruid van Christus met deze gegevens?! De situatie in Irak, de oorlog in Israel, de situatie in de Oekraïne, het raakt ons. We voelen een urgentie om als kerk bij elkaar te komen rond de Troon van God. Om te bidden voor onze broers en zussen in heftige situaties. En ons ernaar uit te strekken dat God zijn grootheid gaat laten zien. Gods macht is groter en sterker dan de sterkste machten in deze wereld en in Zijn autoriteit mogen wij gaan staan.

In Amersfoort is vanavond (woensdag 13 augustus) een nationale gebedsbijeenkomst, die gelovigen in Nederland oproept om samen te komen om hun stem te laten horen. Deze oproep haakt hierbij aan. Ook wij ervaren dezelfde urgentie. Waar zijn wij als kerk? Welk geluid laten wij horen?

We moeten wakker worden en gedreven door liefde en door de aansporing van de Heilige Geest de strijd aangaan. We willen als gelovigen in Den Haag niet stil blijven. De wereld heeft het nodig dat het Lichaam van Jezus opstaat, zodat God zijn grootheid kan laten zien.

Daarom willen we je ook uitnodigen voor deze gebedsbijeenkomst in Den Haag.

Welkom om mee te doen: vrijdag 15 augustus om 20:00 uur op het Malieveld.

BELANGRIJK: Het is GEEN demonstratie maar een sobere gebedsbijeenkomst. Dus GEEN vlaggen en spandoeken meenemen. Neem een hart vol vertrouwen op Jezus Christus mee. We bidden in ZIJN Naam.

Klik hier voor een grotere flyer.