Een avond die zoals afgekondigd op de poster als thema heeft “Pure aanbidding”. En hoe mooi pure aanbidding is dat was vanavond goed merkbaar.

In dit geval weinig praten / prediken maar wel veel worship. De avond begon met Koos en Tine en zodra het “team van Sifra” bij elkaar was (speciaal voor deze avond kwamen Marc en Marieke uit Koog a/d Zaan om bij ons te komen zingen) konden we daarvan genieten.

Vele opwekkingsnummers werden gezongen en het was echt genieten daar het duidelijk merkbaar dat Sifra en Marc en Marieke al “wat vaker” met elkaar hadden gezongen.

Qua muzikale ondersteuning was niet alleen Eugene aanwezig maar ook zijn dochter Gabrielle. Dank ook voor deze avond dat jullie ons weer wilden ondersteunen met jullie gave op het gebied van geluid en Eugene ook met het presenteren van de diverse nummers op de TV-schermen.

Helaas was de opkomst niet zo hoog maar door omstandigheden konden vele hier niet bij aanwezig zijn. Gelukkig zijn er wat fragmenten opgenomen waardoor jullie toch nog een indruk kunnen krijgen.

Dank ook naast Sifra, Marc en Marieke ook voor Koos en Tineke die altijd zorgen voor wat lekkers bij de koffie , zelf ook wat nummers zingen en uiteraard dank Koos voor je mooie voorwoord!